En hoe nu verder?

Ik heb een hele moeilijke periode meegemaakt en ik weet niet meer wat ik moet doen.

Weet ik niet meer wat ik zou willen doen. Ik bid tot God veel. Soms kan ik mijn bijbel niet openen. Maar in mijn binnenste praat ik tot Hem.

De grootste wens voor mij om te bidden is voor VREDE om verder te kunnen gaan met mijn leven.

Dit omschrijf ik zo doordat ik mijn 3 grootste geliefden gestorven zijn. En dat ik helemaal geen nabestaanden meer heb.

Maar dan krijg ik een warm gevoel van binnen, met een grijns op mijn gezicht dat het ALLRIGHT is.

Daarom heb ik gekozen om dit BLOG te schrijven. Zo kan ik mijn emoties en gevoelens uiten naar een ander toe. Ook zijn hobbies erg noodzakelijk in dit verwerkingsproces, zoals schilderen. Dit doe ik heel veel. Ook hou ik me bezig met mijn planten.

Vraaghulp:  Wanneer al je bloedverwanten gestorven zijn, heerst de vraag. 

Hoe verder?

4 comments

  1. Ik ben echt blij dat u dit heeft gemaakt ,omdat ik altijd iets in me had dat ik moest uiten Uhmm… ik miss haar zo erg .ik kan me nog het eerste dag herinneren hoe we haar volgden om naar uw huis te gaan, om te groeten sinds die dag was ik blijste persoon in heel me leven,julie hielpen mij zodat ik nu beter ben .en meer voormezelf kan zorgen. tot nu toe soms huil ik nachten omdat het nogsteets hard is maar soms moet ik ook aan het goeie tijden denken met tnte en raisha wordt ik ook gelijk blij en tnte ik weet dat u sterk bent god zegen u? sterkte hou van jou

    1. Dank je wel Alexia. Gaat het goed met je meid. Met mij gaat het goed. Dank je wel voor je medeleven.

  2. Je bent hier voor één of meerdere redenen. Om anderen te helpen neem ik aan. Je bent een sterke vrouw, je geloofd in God en je bent een voorbeeld voor velen. God bless you my friend??❤

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *